Cadeau voor je ouders

Cadeau voor je ouders

Populair Rondvaartboot amsterdam

High Tea en rondvaart in Amsterdam

Amsterdam

Dit restaurant ligt midden in Amsterdam tussen talrijke bezienswaardigheden en een paar meter van dé winkelstraat in Nederland, de Kalverstraat en de opstapplaats voor uw rondvaart. Geniet van een heerlijke high tea bij een van de beste restaurants in Amsterdam.

Populair Heerlijke brunch aan boord

Rondvaart met luxe Brunch door Nationaal Park de Biesbosch

Drimmelen

Wilt u iets speciaals doen met uw familie, gezin of gezellig met z'n tweetjes? Combineer dan een onvergetelijke Biesbosch rondvaart met een overheerlijke luxe brunch! Tijdens de 2 uur durende vaart geniet u aan boord van een uitgebreide brunch. Opstapplaats is Drimmelen.

Populair Gezichtsbehandeling

Relaxarrangement met overnachting aan het strand

Egmond aan Zee

Relaxarrangement in het 4-sterren hotel in Egmond aan Zee. Laat u een dag heerlijk verwennen tijdens dit ontspannende beautyarrangement met beautybehandelingen en geniet in de sauna en zwembad en blijf lekker een nachtje slapen in het schitterende hotel, ideaal gelegen op 100 meter van het strand.

Populair Fluistervaren

Varen in Giethoorn - Gieterse Burgers of Barbecue

Giethoorn

Geniet van de schitterende omgeving van de Weerribben, bezoek de pittoreske dorpskern en verken de omgeving per rondvaartboot, fluisterboot of kano. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijke burger of barbecue.

High Tea

High Tea rondvaart door de Biesbosch

Drimmelen

Genieten van een 2 uur durende rondvaart inclusief een heerlijke high tea in de Biesbosch. Maak een mooie vaart door het Nationaal Park en geniet van een uitgebreide high tea.

Spakenburgse Botter

Avondje zeilen: de avond van de knar

Spakenburg

Avondje zeilen: de avond van de knar op een authentieke botter is een heerlijk avondje uitwaaien op het Veluwemeer. Tijdens een ontspannen zeiltocht geniet u met familie, vrienden of collega's aan boord en sluiten we de vaart af met een gezellige barbecue.

Heerlijke high tea

High Tea in Giethoorn

Giethoorn

Een gezellige dag met z'n tweetjes, met vriendinnen of op stap met de hele familie. Geniet van een heerlijke high tea in Giethoorn tijdens uw dagje uit.

Ballon

Ballonvaren - een unieke ervaring dat u moet beleven!

Idskenhuizen

Elke ballonvaart is anders en dus is elke vaart een unieke ervaring. Vanaf één persoon kunt u dit arrangement al reserveren! Boek nu een unieke ervaring vanuit Idskenhuizen of kies een andere opstijglocatie in Nederland.

zeilen

Actieve Beach BBQ met zeilen, kanovaren, beachgolf of powerkiten in Gelderland

Lathum

Een geweldig actief dagje uit organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Bij dit Beach BBQ arrangement heeft u de keuze uit 4 verschillende leuke, originele en uitdagende activiteiten.

Uitzicht op het terras

Wakeboarden op het water van Stroombroek - Een sportief groepsuitje

Braamt

Op het water van Stroombroek kunt u zich sportief uitleven. Wakeboarden op de langste kabelwaterskibaan van Nederland. Bind een wakeboard onder en ga met meerdere tegelijkertijd het water op. Laat op het water uw jumps en tricks zien. Geniet van uitgebreide barbecue na het wakeboarden.

Zoek filters
Quicktrip.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Quicktrip.nl